Om oss

En bilfirma i Eskilstuna

Vi säljer begagnade bilar av högsta möjliga kvalitet i Eskilstuna och oavsett vad du söker för modell, märke, drivmedel eller vilken ekonomi du har att röra dig med så har vi ambitionen att du ska hitta en bil som passar dig.

Vi har bilar i alla prisklasser och samtliga dessa är noggrant kontrollerade och opartiskt besiktigade. Målet är att du som kund ska hitta en prisvärd bil som passar dina krav, dina behov och din livssituation. Ett annat mål är att du ska återkomma till oss för ditt nästa bilköp.

Vår bilfirma i Eskilstuna är familjeägd och det är något som vi vill ska kännas då du besöker oss. Du ska få en personlig service och ett bemötande som gör att du känner dig som en i familjen. Vi sätter alltid kunden i första rummet och vi är även stolta över att vi numera är auktoriserat för både service och som verkstad. Då den bil du köper ska servas så är du välkommen till oss för detta - alltid till låga priser och där servicen sker med vår stora fackkunskap. Det gäller oavsett bilmärke och oberoende av bil.

Återförsäljare av Subaru

Söker du en helt ny bil? I så fall vill vi slå ett slag för märket Subaru som vi är en stolt återförsäljare av. Kom gärna förbi och spana in våra nya modeller. Du är välkommen att provköra och allt som behövs är att du tar med ett giltigt körkort.

Har du några frågor om Subaru eller våra begagnade bilar, eller vill du bara titta närmare på någon av de över 50 bilar som finns i vår bilhall så är det bara att kika förbi. Vårt lager uppdateras löpande och vi har ett gigantiskt kontaktnät som möjliggör att vi kan hitta exakt den bil som du drömmer om. 

utställningshall begagnad bil Eskilstuna

Din bilhandlare i Eskilstuna